HTML

Forró szék

www.netszemle.hu - A világháló legjava

Friss topikok

  • borchi: Szerintem is egységesítsd az időintervallumokat percre vagy másodpercre, mert így nehéz belőni, ho... (2009.05.20. 19:17) 3 kérdés 300 másodperc

Linkblog

Archívum

2009.05.10. 12:21 flip

1 hetes próba flippelés a jelölteknek

A meghívott vendégeknek a felvétel után egy Japántapasz-termékcsomagot* adunk ajándékba, valamint felajáljuk annak a lehetőségét, és adunk egy Flip-et egy hétre, hogy beszámolhasson a választási tevékenységéről, és azokról is tájékoztassa az olvasókat.

A felvételek a NetSzemle.hu választási mellékletében a feltötés után azonnal megjelennek, igy - többek között - lehetőség van arra, hogy pl. egy lakossági fórum legjobb pillanatait már a fórum alatt könnyen közzétegyük az interneten, ha bárhol van egy USB-csatlakozással elérhető internetes kapcsolat!

Minden jelöltnek és videobloggernek külön YouTube account-ja** lesz a feltöltéshez, előre beállitva. Csak nyomni kell a gombot.

*Maya!

**Zsizsi: 1. flipp1001@gmail.com 2. startnap.com@flip1001 3. flip001.ning.com 4. flip001.try.hu = "Induló csomag videobloggereknek", egyben mellékszolgáltatás a www.japantapasz.hu webshopjában előjegyzéses rendszerben Flip-et vásárló bloggereknek. Nem vásárlóknak az - itt csak részben felsorolt - internetes szolgáltatások 1000 Ft/hó, a jelentkezés legalább 3 hónap előfizetés befizetésével válik érvényessé.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forroszek.blog.hu/api/trackback/id/tr891112804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása